대문글

MileMoa

검색

마일모아 게시판   [질문-기타]
(수정)Marriott reward vs mileage

violin77 | 2013.05.01 17:43:00 | 본문 건너뛰기 | 댓글 건너뛰기 쓰기

예식장 담당자한테 답장이 왔어요.

You can decide if you want Marriott Reward Points or Frequent Flyer Miles – you need to indicate which one you want on the contract. If you want to do the points, you get 3 points for every dollar of actualized revenue (up to 50,000 points per event) and if you choose the miles you get 1 mile for every $1 of actualized revenue (up to 15,000 miles per event). Qualifying revenue are: guest rooms – 10 or more must actualize on at least one night; meeting room rental; and food and beverage. Taxes, service charge and gratuities do NOT go towards the points.

식대랑 예식장비용이 15000불을 넘지는 않아요. 호텔방은 10개 이하로 지불할꺼 같구요. 그럼 항공마일로 받는게 좋죠? 계약서 싸인하기전 한번 더 고수분들께 확인하고 싶어요^^;

꾸벅~~

----------------------------------------------------------------------------

지금 예식장 계약서 읽어보고 있어요. 예식후 10일쯤 뒤에 지출한 비용에 대해 메리어트 리워드 또는 마일리지로 준다고 하는데 일단 어느 한 곳에 체크하면 못 바꾼다고 못을 박아놓았네요.

다음학기에 주말마다 어딘가 가긴 갈 것 같은데 호텔은 딱히 메리어트를 선호하기보단 교통편한 곳을 고를것같아요. 그럼 비행기마일리지로 받는것이 좋을까요? 아니면 일단 메리어트 리워드도 받았다가 나중에 이걸로 비행기를 끊는것이 나을까요? 고수님들의 의견을 들려주세요. 꾸벅~~~  

댓글 [66]

목록 스크랩

마일모아 게시판 [114,900] 분류

쓰기
1 / 5745
마일모아 사이트 맞춤 구글 검색